Selectvitae



Vaardigheden
  • Opleiding
Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk
Uren per week
  • 40
Rijbewijs
  • Rijbewijs B,
Certificaat
18 Vacatures
CULINAIR ONDERLEGDE SOUS CHEF M/V

Branche : Horeca
Regio : Zuid Holland

Als Sous Chef ben jij samen met de Chef verantwoordelijk voor; De gehele aansturing van het keukenteam van drie outlets; De voorbereiding, planning en inkoop; Calculatie; Eindverantwoordelijk voor de bereiding -en presentatie van de gerechten; Het waarborgen van procedures en processen; Het onderzoeken en bijhouden van de laatste trends in de markt; Het bewaken van constante kwaliteit;

FLOOR MANAGER (FULLTIME)

Branche : Horeca
Regio : Zuid Holland

1

BARMAN/BARVROUW (FULLTIME/PARTTIME)

Branche : Horeca
Regio : Zuid Holland

1

CHEF KOK M/V FULLTIME

Branche : Horeca
Regio : Zuid Holland

1

VERZORGENDE IG / COACH OUDERENZORG

Branche : Zorg
Regio : Zuid Holland

1

Laden